IMAO AFERU SA 18-GODIŠNJAKINJOM, ALMU HTEO DA IZBACI IZ STANA? Otkriveni strašni detalji, odmotava se klupko užasa!
Ergis Arazi, Foto: Printscreen/Društvene mreže

OD RANIJE POZNAT POLICIJI

IMAO AFERU SA 18-GODIŠNJAKINJOM, ALMU HTEO DA IZBACI IZ STANA? Otkriveni strašni detalji, odmotava se klupko užasa!

Ergis je sa još dve osobe uhapšen 21. marta 2022. godine kada je u automobilu u kom su oni bili pronađena droga

Objavljeno: 13:13h

Ergis Arazi (31) koji je uhapšen zbog sumnje da je izazvao samoubistvo njegove supruga Alme, koja se sa troje dece bacila u reku Bojanu, od ranije je poznat policiji.

On je 2022. godine uhapšen zbog proizvodnje i prodaje narkotika, ali je na kraju proglašen nevinim.

Ergis je sa još dve osobe uhapšen 21. marta 2022. godine kada je u automobilu u kom su oni bili pronađena droga.

Tužba protiv njega i još jedne osobe koja je s njim bila u kolima je odbačena 13. februara 2023. godine, dok je jedan prijatelj proglašen krivim.

"Na Skadru u pravcu Leža, utvrđeno je da su se dva vozila kretala jedno za drugim. U prvom je bio Izmir D, a u drugom Ergis A. i Durim M. U 19.30 vozilo kojim je upravljao uhapšeni Izmir se zaustavilo na benzinskoj pumpi koja nije bila u funkciji u selu Dajč. na istom mestu zaustavilo se i drugo vozilo. Kada ih je zaustavila policija u vozilu kojim je upravljao Izmir pronađeno je pet paketa kanabisa ukupne težine oko 40 kilograma, koji je odmah zaplenjen", saopštila je policija.

Njih trojica su odmah uhapšeni, a policija je saopštila da ovaj slučaj nije slučajno otkriven, već da se radi o dugoj i planiranoj akciji albanske policije.

Podsetimo, tužilaštvo u Skadru optužilo je Ergisa Arazija za izazivanje samoubistva njegove supruge, Alme Arazi, koja je tragično okončala svoj život zajedno sa svoje troje dece skokom u reku Bojanu.

Tužilaštvo tvrdi da je nakon što je popila kafu sa sestrom svog supruga 2. maja, Alma Arazi rekla da će brat doći po nju i da će otići da odmori kod njega u kući, ali je počinila tragičan čin.

Alma sa ćerkicama
Alma sa ćerkicama foto: Printscreen/Facebook/Alma Bushati Arrazi

Prema optužnici, Ergis Arazi "kao posledica kontinuiranog psihološkog nasilja nad svojom suprugom, koje se manifestovalo u vidu stalnih uvreda i preljube, ozbiljno narušavajući njeno dostojanstvo, izazvao je samoubistvo građanke A.A., koja je u ozbiljnom psihološkom stanju skočila u reku zajedno sa troje maloletne dece".

Navodno je Ergis Arazi imao vanbračnu aferu sa 18-godišnjakinjom i vređao svoju ženu, nazivajući je "mentalno bolesnom" i tražeći od nje da napusti stan.

Bonus video:

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.